roc-kolVse več naših članic in članov ima ročna kolesa. Nekateri z njimi tekmujejo, nekateri pa se z njimi vozijo le rekreativno. Ročno kolesarstvo je tudi paraolimpijska disciplina.
Pri Zvezi paraplegikov Slovenije bi radi to lepo športno panogo nekoliko razširili, zato 23. maja nekje v osrednji Slovenije pripravljamo vseslovensko srečanje ročnih kolesarjev. Zapeljali se boste po trasi, ki bo primerna za vse. Predvsem pa bo to prijetno rekreativno druženje. No, iz množičnosti pa se rodi tudi tekmovalni šport. Radi bi se tudi prešteli in vključili v Sekcijo ročnih kolesarjev pri ZPS.
Športni referenti društev! Vi najbolje poznate ročne kolesarje v vašem društvu zato poskrbite, da bodo vaši tovrstni športniki ali rekreativci seznanjeni s to akcijo. Če se iz kakršnih koli razlogov ne boste udeležili prvega srečanja pa vsaj sporočite, če imate ročno kolo. Lahko pa se prijavite tudi tisti, ki teh koles nimate in bi se mogoče samo malo zapeljali.
Prijave zbirajo do konca aprila vodja rekreativnih ročnih kolesarjev Anka Vesel - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.,  vodja športa pri Zvezi Gregor Gračner - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in Žiga Breznik - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Čim prej se prijavite!

dpik logo 
Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

 QR DPIK

 

 

 

 

Obiskovalci

4044448
Danes
Včeraj
Ta teden
Ta mesec
Skupaj
431
1296
3079
18778
4044448

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd