Za boljši pretok informacij v okviru ZPS bi radi zbrali čim več predlogov za izboljšanje zakonskih in drugih predpisov v korist boljšega življenja paraplegikov in tetraplegikov. Zato se je pri Zvezi paraplegikov Slovenije oblikovala delovna skupina, ki bo skušala pripraviti pregled pravic paraplegikov in tetraplegikov na vseh nivojih družbenega življenja in pripraviti predlog raznim ministrstvom za izboljšanje le-teh.
Morate razumeti, da brez vašega sodelovanja ne gre. Ker bomo z vašimi predlogi lažje zastopali vaše interese pri različnih inštitucijah, vas prosimo, da nam pismeno ali po elektronskem mediju posredujete vaše pripombe. S tem bomo dobili povratno informacijo, ki nam bo pomagala pri zastopanju vaših pravic. Taki stiki z vami so nujni, saj potrjujejo našo verodostojnost zastopanja in pomagajo pri izobraževanju javnosti o potrebah, ki jih prinaša življenje na invalidskem vozičku in tako posredno odloča o vašem življenju v bodoče.Emaili, kjer lahko sporočite vaše pripombe in predloge so:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. - problemi na področju zakonodaje, izobraževanja, zaposlovanja, socialne vključenosti
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. – problematika obveščanja in javni mediji Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. – arhitekturna vprašanja in vse drugo 

 
POMEMBNE IN KORISTNE INFORMACIJE - olajšave – dostop do interneta – znak za parkiranje – oprostitev plačila taks in RTV prispevka – pravica do varstvenega dodatka, dodatka do tuje pomoči in invalidnine, kategorije invalidnosti, uveljavljanje pravic, zajamčena višina inv. pokojnine in drugo.
 

dpik logo 
Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso
Vanganelska 008 F, 6000 KOPER
G: +386 (0)41 697 560
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

TRR: 10100-0034623369
Banka Koper
Matična številka: 518942000
Davčna številka: 84790962

 QR DPIK

 

 

 

 

Obiskovalci

4108053
Danes
Včeraj
Ta teden
Ta mesec
Skupaj
413
464
2568
16383
4108053

NAŠE PROGRAME FINANČNO PODPIRAJO NASLEDNJE OBČINE IN DRŽAVNE JAVNE USTANOVE:

mddszee

fihozps

grb kopergrb izolagrb pirangrb ilirska bistrica

grb postojnagrb sezanagrb komengrb divaca

grb pivkagrb hrpelje kozinagrb ankaran

 

SPONZORJI IN DONATORJI:

Logo lukakoperLogo zivetispristaniscem

Springer riders logojskd