SahVB1 Koper18BILTEN DP Istre in Krasa je 19. oktobra 2018 pripravilo tradicionalni spominski šahovski turnir in sicer liga ZPS Gradex 1. krog za pokal Viktorja Brezovnika. V prostorih restravracije Emonec v Kopru se je na črno belih poljih pomerilo 18 šahistk in šahistov iz DP severne Štajerske, DP jugozahodne Štajerske, DP Dolenjske, Bele krajine in Posavja, DP ljubljanske pokrajine in DP Istre in Krasa.
Naši šahisti DP Istre in Krasa so bili odlični in so zasedli prvo mesto v sestavi Benjamin Žnidaršič, Danilo Jakomin in Vojko Gašperut, ki je tudi dosegel 3. mesto med posamezniki. Prvomesto je dosegel Bogdan Petek-MB in drugo Radosav Matič-CE.
Ob razglasitvi rezultatov je šahiste nagovoril predsednik društva Željko Geci, čestital za dobro igro in rezultate ter podelil najboljšim posameznikom medalje. Najboljšim ekipam je pokale podelil športni referent Boško Božič
Tekmovanje je po pravilih Šahovske zveze Slovenije brez zapletov vodil arbiter Andrej Žnidaršič. Pokrovitelj lige je GRADEX do.o. iz Šempetra v Savinjski dolini.
Vsem šahistom še posebej pa našim vse čestitke!
FOTOGRAFIJE
SahVB2 Koper18SahVB3 Koper18SahVB4 Koper18SahVB6 Koper18SahVB5 Koper18SahVB7 Koper18SahVB8 Koper18SahVB9 Koper18SahVB10 Koper18

dpik logo Društvo paraplegikov Istre in Krasa - Associazione dei paraplegici d Istria e Carso

grb pivkagrb hrpelje kozinajskd