IMG 2684-MLetošnje leto je bila zima dolga, kar pa še ne pomeni, da smo pozimi poležavali. Društvo paraplegikov Istre in Krasa je prenavljalo svoje delovno bivalne prostore in imamo občutek, da smo naredili veliko. Sedaj pa smo v fazi, ko zbiramo dodatna sponzorska sredstva. Na našo prošnjo se je odzvala Zavarovalnica Maribor Enota Koper. Ker pa niso hoteli biti donatorji kar tako, smo se odločili za skupno akcijo, da na kolesih pripravimo druženje predstavnikov ZM in naših članov. 8. junija smo se zbrali pred našimi prostori. Predsednik Željko Geci je sprejel vodstvo zavarovalnice in jim predstavil naše delovanje ter naše potrebe po naših prostorih.

Po predstavitvi pa so se naši kolesarji skupaj z ZM-ejevci odpravili na rekreacijski maraton ob obali in na tak način opozorili na varnost v cestnem prometu. Obenem pa je bilo to spoznavanje pomembna pridobitev društva, saj smo poleg donacije pridobili kup novih prijateljev.

4195176
4195176