Kulturni dom v Slovenskih Konjicah bo od 30. Januarja do 1. februarja 2014 prizorišče 6. mednarodnega festivala podvodnega filma in fotografije »Sprehodi pod morjem.« Tudi tokrat ga pripravlja IAHD-ADRIATIC.potaplj2
Festival je nastal pred petimi leti kot majhen delček uspešnega mednarodnega simpozija »Potapljanje AST« in je z leti postal eden izmed najzanimivejših kulturnih dogodkov povezanih s tistim delom našega planeta, ki ga prekriva voda.
Tokratni »Sprehodi pod morjem« se bodo pričeli 30. januarja s filmskimi projekcijami za šole in se nadaljevali 31. januarja ob 18.00, zvečer z otvoritvijo razstave podvodne fotografije mednarodno priznanih podvodnih fotografov, otroško risbo in koncertom skupine Jure Tori trio. Jure Tori bo naslednji v ciklusu predstavitev velikih imen akordeona, ki obiskovalce ne bo pustil ravnodušne.
Drugi del in obenem zaključek festivala bo 1. februarja ob 18.00, ko bodo v Grand prix večeru predstavili najlepše od vsega kar sprehodi pod morjem lahko ponudijo. Poleg izbire najboljšega filma udeležence čaka še obilo presenečenj.
Vljudno vabljeni - IAHD-ADRIATIC

4195224