pacug-gV našem Domu paraplegikov v Pacugu je kmalu po koncu uspešne sezone obnovitvene rehabilitacije končno ponovno zaživelo gradbišče. Pričela se je namreč gradnja nujno potrebnega nastanitvenega objekta. V pogodbenem roku do sredine januarja 2015 bo zrasel dvoetažni objekt do III. gradbene faze, s skupno površino prostorov 1310 m2. Projekt obsega 17 udobnih dvoposteljnih sob, konferenčno in rekreativno dvorano, savno in druge spremljajoče prostore.
Gradnja je v polnem teku, kljub prepogosto  deževnemu vremenu. Na dan tega prispevka gradbinci firme Makro 5 gradnje iz Kopra betonirajo del prve stropne plošče nad pritličnimi prostori.

Dom paraplegikov v Pacugu si lahko v sliki in besedi ogledate na spodnji povezavi. To je resnično lepa predstavitev našega središča zdravja in počitnic. Spoznali boste celostno podobo doma in njegovo dejavnost. Dom še pred dokončno dograditvijo našim članom omogoča kakovostno nastanitev, uporabo prilagojene infrastrukture in koriščenje programov, ki se že izvajajo. Vključno z uspešno obnovitveno rehabilitacijo. Poglejte posnetek in se prepričajte.
DOM PARAPLEGIKOV PACUG