Drugi krog košarkarske lige SOČA OPREMA je  23. novembra 2014 v športni dvorani OŠ Vojnik pripravilo DP jugozahodne Štajerske. Ekipa organizatorjev DP Celje Thermana je po dveh krogih še nepremagana in je na vrhu lestvice. Druga je ekipa DP Maribor Palfinger Marine, tretja DP Kranj, četrta DP Ljubljana Mercator, peta pa DP Novo mesto.
kos-dV prvi tekmi je domača ekipa DP Celje Thermana z rezultatom 66:58 premagala ekipo DP Maribor Palfinger, v naslednji pa z nekoliko tesnejšim rezultatom (49:46) še ekipo DP Novo mesto.
V nadaljevanju tekmovanja je ekipa DP Maribor Palfinger še enkrat klonila. Z rezultatom 37:53 jo je ugnala ekipa DP Kranj.
Zadnja tekma drugega kroga je zmago šele po podaljških prinesla ekipi DP Ljubljana Mercator. Ekipo DP Novo mesto je porazila z rezultatom 51:42. 
Drugi krog je v košarkarski ligi Soča oprema prinesel nekaj novosti. Prvič so namreč sodili štirje novi sodniki, ki so se za sojenje košarke na invalidskih vozički usposobili na seminarju v Mariboru. Druga novost pa je mednarodna klasifikacija za tiste košarkarje, ki tega dokumenta še niso imeli. Kriteriji klasifikacije bodo za igralce veljali že na tekmah v naslednjem krogu, ki ga bo 14. decembra pripravilo DP Gorenjske.